ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУКоли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

Коли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

19 марта 2024
Коли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

У середньому 40% від вартості продукції вітчизняного виробника повертається у вигляді сплачених податків та зборів і спрямовується на оборону країни, розвиток шкіл, лікарень та інфраструктури.


В складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».

 

Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери.

 

Купуй українське - зроблене нами і для нас.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Літак впав у безлюдній місцевості. На землі руйнувань немає, стверджують у російському міноборони.
Ворог застосували реактивні системи залпового вогню. Загалом у Глухові було зафіксовано 12 вибухів.
Чоловік використовував підводний скутер, щоб швидше подолати водний маршрут та дістатися пункту призначення.
Були атаковані військові аеродроми у місті Енгельс Саратовської області, військовий аеродром Дягілєво в Рязанській області та аеродром Оленья в Мурманській області.
Йдеться про румунських пілотів. Вони визнані готовими до ведення бойових дій і можуть бути задіяні в оперативному розгортанні.
Виявлено факти "відсутності значної частини ікон, зафіксованих паспортами пам'яток культурної спадщини та інвентарним списком, складеним в 1967 році".
Також присвоєне почесне звання Заслужений лікар України полковнику медичної служби Ірині Іщенко і старшому лейтенанту медичної служби Василю Мосьондзу.
Завтра, 27 липня, збірна України зіграє проти команди Марокко в матчі другого туру футбольного турніру на Олімпіаді-2024. Дивитись онлайн на Korrespondent.net
Серед знищеної ворожої техніки танки, системи ППО та РЕБ/РЕР, автомобілі та спецтехніка. Також було знищено склад із боєприпасами, командний пункт противника
У Донецькій області внаслідок нових обстрілів 26 липня знеструмлювалися 5,3 тисячі абонентів у шести населених пунктах.
Атака на банківський сектор, який задіяний у фінансуванні збройної агресії РФ, триває вже кілька днів поспіль та набирає обертів.
Ratel Н розробили учасники оборонного кластера Brave1. Робот може перевозити близько 400 кілограмів живого навантаження
В законах є поправки щодо звільнення від мита і ПДВ на ввезення в Україну обладнання для енергетики: електрогенераторного устаткування; устаткування для вітро- і сонячної генерації.
Тривога оголошувалася тричі. Влучань в об’єкти цивільної та критичної інфраструктури немає. Обійшлося без постраждалих.