ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУКоли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

Коли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

19 марта 2024
Коли купуєш зроблене в Україні - всі в плюсі

У середньому 40% від вартості продукції вітчизняного виробника повертається у вигляді сплачених податків та зборів і спрямовується на оборону країни, розвиток шкіл, лікарень та інфраструктури.


В складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».

 

Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери.

 

Купуй українське - зроблене нами і для нас.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Оператори ССО виявили ворожий зенітно-ракетний комплекс Бук під час розвідувальних дій на Сумському напрямку.
Несправні літаки можна використовувати в ролі "донорів" для інших літаків, які отримують пошкодження і потребують ремонту.
Зливи призвели до масштабних раптових повеней в округах Найробі, Макуені, Західний Покот і Мачакос.
Нападник збірної Норвегії та Манчестер Сіті тепер буде допомагати не тільки на футбольному полі.
В умовах відсутності державних програм підтримки довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво за рахунок власних обігових коштів, заявив голова компанії.
Серед натовпів росіян-втікачів до Європи трапляються вкрай небезпечні персони. Хто вони, як потрапляють на Захід та чи достатньо "сита", через яке проходять, виїжджаючи з РФ із різних мотивів?
Озеро Сасик входить до складу водно-болотних угідь міжнародного значення, є об’єктом Смарагдової мережі України й перебуває під охороною Рамсарської та Бернської конвенцій.
На 96-й церемонії вручення премії Оскар фільм 20 днів у Маріуполі отримав нагороду за найкращий документальний фільм.
За останній тиждень армія РФ захопила або увійшла приблизно до шести сіл на Донбасі, пише The New York Times.
У суді стверджують, що заарештований Станіслав Хамідулін був "завербований спецслужбами України", через інтернет він знайшов спільників, пообіцяв їм гроші й очолив цю "злочинну групу".
За виділені кошти можна буде поставити ще 300 тисяч дронів для потреб Сил безпеки та оборони України.
Наша жіноча національна команда с тенісу спробує знову потрапити до Світової групи турніру.
Це допоможе покращити і протиповітряний захист, і розвідувальні спроможності України, зазначили в уряді Латвії.