ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУБойовики відкривають вогонь з важкого озброєння

Бойовики відкривають вогонь з важкого озброєння

29 декабря 2020
Бойовики відкривають вогонь з важкого озброєння

Протягом минулої доби 28 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.

Бойовики неодноразово відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем в районі Водяного на Приазов'ї. При цьому, для коригування вогню ворог застосував БпЛА, використання якого після перетину лінії розмежування зупинили наші засоби радіоелектронної боротьби, повідомили в штабі ООС.

Неподалік Південного також відкривали вогонь з мінометів - вже 82-го калібру. Крім них, застосували і великокаліберні кулемети. Неподалік Мар'їнки та Авдіївки противник кілька разів вів вогонь з гранатометів різних систем. Поруч зі Світлодарськом застосував автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети. А біля Новоолександрівки – ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Поблизу Чермалика - також застосував стрілецьку зброю.

"Унаслідок ворожого вогню один наш воїн отримав поранення. Військовослужбовця доправили до медичного закладу та надали кваліфіковану допомогу лікарів", - розповіли в штабі.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Діючі чемпіони Англії легко розібралися із суперником за перенесеним матчем 29 туру АПЛ.
Росіяни завдають в Україні повторних авіаційних та ракетних ударів по цивільних, як вони це робили в Сирії.
Українська спортсменка тріумфально виступила на континентальній першості у хорватському Загребі.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Мадрид відмовився передати саму систему, але погодився як компенсацію надати партію боєприпасів до комплексів.
Зустріч двох президентів відбудеться на тлі приїзду політичного керівника угруповання ХАМАС Ісмаїла Ханії в Стамбул.
Суд постановив застосувати до урядовця запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 червня.
Бійці Збройних сил України за минулу добу знищили 35 автомобілів та 31 артилерійську систему противника.
Ворог продовжує наступати на кількох напрямках на сході країни, зазначає Генеральний штаб.
Аналітики зазначають, що окупанти, які знаходяться нині на околиці Часового Яру, активізують зусилля із захоплення міста.
Укрзалізниця стала обʼєктом масованих атак Росії; Микола Сольський вирішив звільнитися після підозри від НАБУ. Kореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.
Експерти МАГАТЕ відвідали навчальний центр, розташований неподалік периметру майданчика ЗАЕС.
Кілька десятків військовослужбовців спецназу, які перебувають у Чаді як фахівці з планування та радників, на даний момент переїдуть до Німеччини.
Минулого року кількість міжнародних кібератак на державні установи Південної Кореї досягла в середньому 1,62 мільйона на день.