ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУАрмія в ОРДЛО справа добровільна, хочеш вступай, не хочеш розстріляємо…

Армія в ОРДЛО справа добровільна, хочеш вступай, не хочеш розстріляємо…

19 октября 2020
Армія в ОРДЛО справа добровільна, хочеш вступай, не хочеш розстріляємо…

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України - Поки на передовій бойовики продовжують обстріли, в тилу на окупованих територіях починають мобілізувати "резервістів" з числа місцевого населення на військові збори. Перевазі віддають особам до 35 років.

Командування російсько-окупаційних військ посилює вимоги до бойової підготовки так званого військовозобов'язаного населення тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.

З цього тижня на полігонах "1-го і 2-го армійських корпусів" окупанти почали проводити збори, до яких передбачається притягнути максимальну кількість "резервістів". Російські окупаційні адміністрації довели до керівників "державних" установ і підприємств вимогу про заборону працевлаштування чоловіків у віці до 35 років без проходження цих двотижневих зборів.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Вартість основної складової великоднього кошика - паски домашньої випічки складе 179,8 грн за 1 кг.
Співачка не стала вдаватися в подробиці і розповідати, що саме сталося. Однак дала зрозуміти, що це сталося через невідремонтовані дороги.
Керівник МНС Олександр Куренков під час візиту до Орська Оренбурзької області заявляв, що у місті немає загиблих внаслідок прориву греблі, але незалежні ЗМІ мають дані про те, що кілька людей таки загинуло.
Удар прийшовся по житловій забудові. Пошкоджено будівлю провайдера, аптеку, житловий будинок та іншу цивільну інфраструктуру.
Представник Кремля Дмитро Пєсков запевняє, що їм поки що не надходило ніяких запрошень на відповідний захід.
Це перший український позов щодо катувань окупантами РФ, поданий до суду в Аргентині, повідомили представники ініціативи The Reckoning Project.
Традиційна церемонія початку естафети вогню відбулась у храмі Гери в Древній Олімпії.
Мурахи цього роду бліді, сліпі та крихітні - всього 1-2 міліметри завбільшки. Він названий на честь головного антигероя Гаррі Поттера - Волдеморта.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Дя мирного вирішення "української кризи" потрібно відмовитись від "егоїстичних вигод", вважає очільник КНР.
Підрозділи Корпусу демінерів уже працюють у Миколаївській, Херсонській та Харківській областях, хоч вони поки що відчувають брак необхідної техніки.
Черги на раніше розблокованих напрямках пунктів пропуску теж зберігаються, зазначають українські прикордонники.
Під час перевірок досліджено певні види озброєння у місцях їх зберігання перед відправленням безпосередньо у райони бойових дій.
Ще один гравець збірної України з футболу вирішив розпрощатися з холостяцьким життям.