ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУ«Заморожений конфлікт» є неприйнятним для України - Єрмак

«Заморожений конфлікт» є неприйнятним для України - Єрмак

15 января 2024
«Заморожений конфлікт» є неприйнятним для України - Єрмак

Будь які спроби перетворити російську агресивну війну в «заморожений конфлікт» в Україні є неприйнятними для українців та для політичного керівництва країни. Українці протягом двох років довели здатність перемогти у цій війні, та розраховують на продовження допомоги з боку західних партнерів та друзів.


Про це сьогодні у Давосі під час прес-конференції за підсумками четвертої зустрічі радників з національної безпеки та політичних радників лідерів держав світу щодо реалізації української «Формули миру» заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 

«Перш за все, Президент України та вся його команда ніколи не приймуть та не погодяться із «замороженим» конфліктом. Це є неприйнятним для українського суспільства. Українці кожного дня живуть в умовах цієї війни, і коли лягають спати, не певні, що прокинуться. Практично кожного дня й кожної ночі тривають атаки російських ракет і дронів. Ви бачили, що трапилося 29 грудня й 2 січня. Це означає, що ми живемо в реальності, а не в якійсь вигаданій уяві», - зазначив Андрій Єрмак.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Артист, який у 2021 році оголосив про розлучення з дизайнеркою Анною Андрійчук, зустрічається з танцівницею, з якою виступав на паркеті Танців з зірками.
Українська національна команда продовжує йти без втрат на світовій першості у Литві.
Піврічна затримка американської допомоги призвела до того, що росіяни покращили позиції на фронті. Втім Європа та Америка вже надсилають нові пакети, а аналітики міркують про новий наступ ЗСУ.
Директору бізнес-центру, який організував роботу незаконного казино, повідомлено про підозру.
Знаменитість поділилася теплими спогадами про співпрацю з Брюсом Віллісом на знімальному майданчику та в житті.
Відомий у минулому британський боксер розповів, про перевагу українця над своїм суперником.
Надані податкові пільги призведуть до втрати близько 1 млрд гривень із міського бюджету Харкова.
Чоловік намагався напасти на людей. У поліції вважають, що інцидент не пов'язаний із тероризмом, але про мотиви його дій не повідомляється.
Ліцензія поширюється на такі банки РФ: Сбербанк, ВТБ, Альфа-банк, Росбанк, Совкомбанк, а також із ВЕБ і ЦБ РФ.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Взяття під контроль острова Нестрига дало можливість закрити територію від російських диверсійних груп.
Перевезення нафти такими танкерами означає, що застосування цінової стелі більш не має жодної рації, зазначає Bloomberg.
Кожна тонна продукції, яку можна продати до ЄС, забезпечує робочі місця та зайнятість на стратегічно важливих підприємствах, зазначили у холдингу.
Американський боксер ще не встиг провести поєдинок першого червня проти китайського надважковаговика.