ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУ«Русифікація» жителів окупованих територій

«Русифікація» жителів окупованих територій

24 января 2020

Проросійська окупаційна адміністрація ОРДЛО почала посилювати заходи з «русифікації» місцевого населення.
Так, на окупованих територіях в ЗМІ інтенсивно поширюються роз'яснення і коментарі т.зв. "експертів", а також масово розсилаються інформаційні повідомлення щодо необхідності оформлення російських паспортів.
При цьому, за даними розвідки Міноборони, ФСБ РФ ввело додаткові обмеження щодо перетину кордону неконтрольованої українською владою ділянки кордону з Росією. Перш за все, такі обмеження стосуються представників окупаційної адміністрації або ж тих, хто проходить службу в рядах окупаційних військ і в силових структурах т.зв. "Л/ДНР". Для зазначеної категорії осіб перетин російсько-українського кордону можливий лише за умови службового відрядження з попереднім інформуванням російської сторони про час, місце і мету поїздки.

Таким чином, "добровільно-примусовими" одержувачами російських паспортів можуть стати "чиновники" адміністрацій та учасники силового блоку ОРДЛО.
Так само, місцевими чиновниками активно розганяється меседж, що наступним етапом «русифікації» буде включення Донбасу до складу Росії...

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Наразі не існує прямих вказівок на те, що ізраїльський уряд забороняє або обмежує транспортування, або постачання гуманітарної допомоги США відповідно до американського Закону про іноземну допомогу.
У Польщі нині проживає багато громадян України, які офіційно працюють та сплачують податки до бюджету.
Перші вибухи пролунали у місті близько опівночі. ПС ЗСУ повідомили перед цим про ракетну загрозу для Харківської та Полтавській областей.
Таємні операції Іранської влади в західних країнах останнім часом стають дедалі агресивнішими, зазначають розвідники.
Адміністрація Байдена стурбована просуванням Китаю у зеленому промисловому секторі, зокрема у виробництві сонячних панелей.
Швидкі строки доставки обумовлюються тим, що частина озброєння була заздалегідь розміщена у Європі.
У разі сигнала небезпеки слід пройти у найближче укриття і залишатися там поки небезпека мине.
Упродовж життя Гемінґвей був відомим гурманом: письменник цінував кубинські сигари, устриці Маренн-Олерон і любив рідкісний сир Пон-л'Евек з Нормандії, відомий своєю "смердючістю".
Голосування Генеральної Асамблеї, що складається з 193 країн-членів, носить рекомендаційний характер і було глобальним дослідженням рівня підтримки спроб Палестини стати повноправним членом ООН.
Харків та Харківська область практично щодня знаходяться під обстрілами російських військ.
Україна має в Польщі важливий "стратегічний хаб" для отримання військової, медичної, гуманітарної допомоги.
Місцеві жителі тимчасово окупованих Ровеньків Луганської області публікують кадри масштабної пожежі і пишуть про гучні вибухи.
Російська Федерація будує в центральній Білорусі об'єкти, в яких можуть розміщуватися ядерні боєголовки.
Джон Кірбі гадає, що російські загарбники мають плани щодо майбутнього більш серйозного наступу на це місто.