ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУ"Фейкові" паспорти "фейкових" республік

"Фейкові" паспорти "фейкових" республік

4 февраля 2020

З "паспортами "ДНР" розкрився грандіозний обман: серйозна помилка приголомшила навіть затятих сепаратистів! Про це  на  сайті «OBOZREVATEL» пише донецький блогер Макс Баринов.

Жителям окупованої частини Донецької області відмовляють у прийомі документів на оформлення паспорта РФ через помилку, про яку вони навіть і не підозрювали, в їх "ДНРівських документах". Як виявилося, на сторінці 11 так званого "паспорта" в слові "республика" російська буква "И" представлена англійською буквою "N".


Користувачі ж соціальних мереж у ході обговорення даного питання, крім висміювання безграмотності тих, хто займався виготовленням таких "паспортів", висувають також і інші версії. Серед них – захист "паспорту" від підробок. "Але захист фейкового "паспорту" фейкової "республіки" від підробки – не просто абсурд, а абсурд у квадраті…» зазначає Баринов.
Зокрема, буква "И" з неправильним написанням - можливість для відмови у прийомі документів простим смертним, щоб не видавати занадто багато російських паспортів і не спровокувати тим самим масову міграцію з "процвітаючої республіки" до РФ.
Тобто, при потребі (якщо паспорт РФ отримує "правильна" людина), визнається справжність його "паспорту ДНР", наявність якого є обов'язковою умовою при подачі документів на російський паспорт. Якщо ж документи подає простий громадянин - не "військовий", не "поліцейський", не "чиновник окупаційної влади", і не член сім'ї будь-кого з них, таку категорію "паспортів" можна і "завернути".
Таким чином, вищезгадана помилка може бути, як свідченням того, що "паспорти "ДНР" виготовляли аби як, так і заздалегідь продуманим кроком. Адже від "русского мира" можна очікувати і того, і іншого.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Західні аналітики припускають, що Україна вразила американськими ракетами російську систему ППО С-300.
Українські захисники за минулу добу на Бахмутському і Авдіївському напрямках відбили 25 та 27 атак відповідно.
Повітряні сили незадовго до цього попередили про ракетну загрозу на Черкащині, а згодом про швидкісну ціль.
Британія передасть Україні найсучасніші високоточні бомби; Пентагон оголосив про пакет допомоги Україні. Kореспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.
У столиці люди змушені рятуватися на дахах. Місцева влада заявляє, що ситуація загострилася до крайнього рівня.
Балістична ракета, ймовірно, була націлена на судно MV Yorktown під прапором США, яке належить і експлуатується США.
Мова зокрема йде про відновлення Спасо-Преображенського собору, в який влучила російська ракета.
Російська влада не виключає, що через санкції і падіння цін на нафту рубль може сильно обвалитися.
Кремлівські ЗМІ активно поширюють інформацію про нібито наявність на вежі систем наведення вогню.
Через вимоги App Store у месенджері введуть обмеження щодо деяких пропагандистських та новинних каналів в Україні.
У Берліні нагадали, що Німеччина змогла позбавитися навіть інфраструктурної залежності від російського трубопровідного газу. Іншим країнам варто наслідувати цей приклад.
Французький лідер відіграв важливу роль у призначенні фон дер Ляєн п’ять років тому, але зараз він незадоволений її роботою.
Ухвалена допомога у $60 млрд посилить Україну, але існують сумніви, чи достатньо цього для перемоги, і чи має Київ план перемоги.
З 15 країн лише Росія виступила проти документа, який би закликав усі країни не розробляти та не розгортати ядерну зброю чи іншу зброю масового знищення в космосі.