ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОЖителі Рівненщини дізнавалися про підтримку ЄС для громадянського суспільства

Жителі Рівненщини дізнавалися про підтримку ЄС для громадянського суспільства

1 июля 2024
Жителі Рівненщини дізнавалися про підтримку ЄС для громадянського суспільства

У міському парку Рівного відбувся "Разомдіємо_фест". Подія є частиною всеукраїнської комунікаційної кампанії «Разом діємо. Разом ми - Європа».


«Наш рух до обʼєднаної Європи визначений. Це довгий і складний шлях. Попри це, вже нині Рівненщина відчуває потужну підтримку Євросозу та більшості її країн-членів.  Це як фінансова, так і технічна допомога. Тому Рівненська облдержадміністрація продовжує максимально стимулювати громадське суспільство долучатися до різноманітних програм та рухатися в ногу з ЄС», - звернувся до присутніх заступник голови Рівненської ОДА Ігор Павленко.

 

На сьогодні на Рівненщині укладено 80 договорів про співпрацю із регіонами Євросоюзу. Майже половина угод - за період військового стану.

 

Участь в урочистому відкритті фесту взяли посадовці Представництва Європейського Союзу в Україні, місцевої влади, активісти організацій громадянського суспільства та медіа Рівненщини.

 

У межах заходу відбулася публічна дискусія про роль громадянського суспільства і медіа в реформуванні України та євроінтеграції. 


На локації працювали інформаційні намети Представництва ЄС в Україні та Алея громадських організацій «Згуртованість». Охочі змогли долучитися до призового квесту «Єдність: Україна та ЄС», для діток влаштували тематичні майстер-класи.

 

Жителі та гості Рівного мали змогу ознайомитися із організаціями громадянського суспільства, які отримали підтримку від Європейського Союзу.

 

«Разомдіємо-фест» у Рівному організований Представництвом Європейського Союзу в Україні в партнерстві з БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!