ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОЗа вбивство свого чоловіка і посягання на життя дочки рівнянку визнали неосудною

За вбивство свого чоловіка і посягання на життя дочки рівнянку визнали неосудною

22 февраля 2021
За вбивство свого чоловіка і посягання на життя дочки рівнянку визнали неосудною

На Рівненщині завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства чоловіка та замаху на умисне вбивство дочки 45-річною рівнянкою.


Як повідомляють в Прокуратурі Рівненської області, досудовим розслідуванням встановлено, що у вересні минулого року, перебуваючи в будинку за місцем свого проживання, у садовому масиві «Криниченька» Білокриницької сільської ради Рівненського району обвинувачена умисно застосувала самозарядний пістолет «ПМР» вистрілила в голову своєму чоловікові, від чого він помер на місці події.


Після цього жінка здійснила не менше двох пострілів з того ж пістолету «ПМР» та не менше двох пострілів з гладкоствольного револьверу «SТALKER R1» в грудну клітку своєї 13-річної доньки. Втім поранення були непроникаючі, тож медикам вдалось врятувати дитину.


Психолого-психіатричною експертизою жінку визнано неосудною, відтак 20 лютого Рівненська обласна прокуратура звернулась до Рівненського міського суду з клопотанням про застосування щодо обвинуваченої примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу зі звичайним наглядом.

 

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!