ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОЗа угон мікроавтобуса жителю Рівненського району загрожує до 8 років за ґратами

За угон мікроавтобуса жителю Рівненського району загрожує до 8 років за ґратами

20 апреля 2022
За угон мікроавтобуса жителю Рівненського району загрожує до 8 років за ґратами

Слідчі відділення поліції № 6 (м. Здолбунів) Рівненського РВП закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно 33-річного жителя селища Мізоч.
 

Нагадаємо, 11 січня цьогоріч близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення 41-річного жителя Мізоча про викрадення його автомобіля «Volkswagen T4» у селі Стара Мощаниця колишнього Здолбунівського району.
 

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що потерпілий  у своєму припаркованому на узбіччі авто розпивав спиртні напої разом із 33-річним односельцем. Потому відлучився у справах і поїхав зі знайомим на авто останнього. У мікроавтобусі ж залишився чекати 33-річний односельчанин, який часу гаяти не став: знайшов у бардачку ключ, завів двигун та поїхав. Втім, через п’ятсот метрів злетів у кювет, залишив транспортний засіб і пішов додому. Про те, де знаходиться «Volkswagen», 41-річному власнику сказав, що не знає. 
 

За результатами зібраної доказової бази слідчі ВП № 6 (м. Здолбунів) повідомили про підозру 33-річному жителю села Мізоч  за  частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Крім того, з’ясувалося, що зловмисник на момент вчинення злочину перебував на іспитовому строку.  Підозрюваний свою вину визнав, та співпрацював з органами досудового розслідування.
 

Обставини, які обтяжують покарання — вчинення кримінального правопорушення повторно. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!