ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОЗА РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА РІВНЕНСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ ЗЛОВМИСНИК ВІДСИДИТЬ ЗА ҐРАТАМИ 11 РОКІВ

ЗА РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА РІВНЕНСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ ЗЛОВМИСНИК ВІДСИДИТЬ ЗА ҐРАТАМИ 11 РОКІВ

12 июня 2024
ЗА РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА РІВНЕНСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ ЗЛОВМИСНИК ВІДСИДИТЬ ЗА ҐРАТАМИ 11 РОКІВ

Прокурором Рівненської окружної прокуратури у суді доведено вину 33-річного чоловіка, який, за попередньою змовою групою осіб, скоїв розбійний напад, поєднаний з проникненням до житла потерпілих та спрямований на заволодіння майном у великих розмірах (ч. 4 ст. 187 КК України).


Так, у ніч на 23 серпня 2021 року, рівнянин, раніше судимий за злочини проти власності, діючи за попередньою змовою з невстановленою особою, незаконно проникли до квартири рівненських підприємців. Коли подружжя повернулося додому, зловмисники напали на них, розпилили в обличчя сльозогінний газ, побили, зв’язали та заклеїли скотчем роти потерпілим. Із сейфу підприємців нападники викрали 15 000 доларів США та 500 Євро та втекли з місця події.

 

Під час судового розгляду обвинувачений своєї вини не визнав та всіляко заперечував причетність до злочину.

 

Вироком Рівненського міського суду чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Наразі вирок суду законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді. До вступу рішення в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!