ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОВакцина Moderna доступна для усіх рівнян

Вакцина Moderna доступна для усіх рівнян

17 ноября 2021
Вакцина Moderna доступна для усіх рівнян

Нагадуємо, що Рівне отримало вакцину Moderna. З 11 листопада вакцина з цієї поставки доступна у пунктах та центрах вакцинації де працюють медики закладів охорони здоров‘я Рівненської міської ради. Вона вводиться з інтервалом 28 днів і в особливих ситуаціях може комбінуватися з вакциною Comirnaty.
 

Moderna схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я до екстреного використання. В Україні нею зроблено вже більше 2 млн щеплень.
 

Ефективність вакцини Moderna, згідно з тимчасовими рекомендаціями Стратегічної консультативної групи експертів (SAGE) при ВООЗ від 15.06.2021, становить 94.1% через 14 днів після 2-ї дози (докладніше тут  [????]  https://cutt.ly/CTvlHlU). А за даними дослідження, проведеного в Катарі з 23 березня до 7 вересня 2021 року та опублікованому в авторитетному науковому журналі “Nature”, Moderna показала ефективність у запобіганні інфікуванню штамом “Дельта” у 73,1%. Ефективність вакцини у запобіганні важкому перебігу та смерті для штаму “Дельта” становить 96,1% (докладніше тут  [????]  https://cutt.ly/JTvlC3O).
 

Заплануйте свою вакцинацію якнайшвидше і допоможіть вакцинуватися вашим близьким, особливо якщо це літні люди та люди з хронічними захворюваннями. Вакцинація для них є безпечною, а от діагноз COVID-19 може стати смертельним.
 

Вакцинація не гарантує, що ви не захворієте коронавірусом, але допоможе запобігти важкому перебігу хвороби та смерті.
 

Адресу найближчого пункту чи центру вакцинації можна знайти за посиланням - http://www.medrivne.com.ua

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!