ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОВ Клеванській поліклініці іноземець обікрав кавовий кіоск

В Клеванській поліклініці іноземець обікрав кавовий кіоск

8 декабря 2021
В Клеванській поліклініці іноземець обікрав кавовий кіоск

Повідомлення про скоєну крадіжку із приміщення поліклініки, що у селищі Клевань, надійшло до поліції п’ятого грудня близько восьмої години ранку. 

 

Слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Рівне) на місці події встановила, що зловмисник проник у хол медзакладу через підвальне приміщення. Пошкодивши захисні ролети торгового кіоску, викрав кавову машину, кавомолку, гроші, каву та солодощі. За результатами проведеної першочергової перевірки поліцейський офіцер Клеванської громади з’ясував, що до злочину може бути причетний 26-річний іноземець, який зі столиці приїхав у Клевань до родичів на вихідні.  Крім того, під час перегляду камер відеоспостереження стало відомо, що у кіоск чоловік «заглядав» напередодні ввечері, звідки таємно викрав солодощі та напої. Заховані печиво та шоколад поліцейський офіцер громади виявив біля місця проживання родича зловмисника. 
 

Слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського РУП за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України розпочали досудове розслідування. У рамках кримінального провадження призначені експертизи, за результатами яких вирішуватиметься питання про повідомлення 26-річному чоловікові про підозру.
 

Крім того, поліцейські перевіряють його також на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!