ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУповноважена Президента побувала у закладах Рівненщини, де впроваджують безбар’єрність

Уповноважена Президента побувала у закладах Рівненщини, де впроваджують безбар’єрність

2 апреля 2024
Уповноважена Президента побувала у закладах Рівненщини, де впроваджують безбар’єрність

Радниця-Уповноважена Президента України з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна побувала на Рівненщині.


Під час зустрічі начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль розповів їй про успішний досвід впровадження безбар’єрності у різних сферах. Зокрема, про спільний проєкт облдержадміністрації та приватних спортивних закладів щодо безоплатної спортивної реабілітації ветеранів.

 

Також Тетяна Ломакіна разом із заступницею голови ОДА Людмилою Шатковською відвідала Рівненський ЦНАП, обласний госпіталь для ветеранів, відділення Ощадбанку, обласну дорослу та дитячу лікарні, головну книгозбірню Рівненщини, Бабинський ліцей, технікум технології та дизайну, Денний центр соціально - психологічної допомоги, Центр Інтеграції.

 

Також радниця-Уповноважена Президента України з питань безбар’єрності ознайомилася із транспортною інфраструктурою Рівного.


Нагадаємо, в державі триває реалізація Національної стратегії зі створення безбарʼєрного простору, розробленої за ініціативи першої леді Олени Зеленської.


Фокус уваги на шести основних напрямах – фізична, інформаційна, цифрова, суспільна, освітня та економічна безбар’єрність. Працюємо над цим в області.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!