ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині функціонуватиме великий індустріальний парк

На Рівненщині функціонуватиме великий індустріальний парк

27 декабря 2020
На Рівненщині функціонуватиме великий індустріальний парк

Поблизу Костополя зведуть великий індустріальний парк загальною площею 125,13 гектара. Про його розбудову і розвиток йдеться у розпорядженні на сайті Рівненської ОДА.

 

Як повідомляють Рівненські новини, функціональне призначення індустріального парку “Rivne industrial park” полягає у розбудові сучасного виробничо-промислового комплексу з розвиненою інженерно-транспортною інфраструктурою, складськими та адміністративними приміщеннями. Індустріальний парк “Rivne industrial park” являтиме собою групу промислових підприємств різних галузей, для яких здійснюється інженерна підготовка території, проєктування та будівництво інженерної інфраструктури та інших об’єктів обслуговування.

 

Проєктування та будівництво окремих підприємств планується здійснювати у відповідності з вимогами їх інвесторів – учасників індустріального парку. Найбільш перспективними для розміщення на території індустріального парку “Rivne industrial park”, за підсумками аналізу інвестиційного, людського та ресурсного потенціалу регіону, визначено підприємства таких галузей:

деревообробна та меблева промисловість;
виробництво будівельних і теплоізоляційних матеріалів;
машинобудування;
переробка вторинних ресурсів.

 

Строк, на який створюється індустріальний парк “Rivne industrial park”, становить 40 років.

 

 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!