ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному затримали злодійку, яка напала на 8-річного хлопчика (+ВІДЕО)

У Рівному затримали злодійку, яка напала на 8-річного хлопчика (+ВІДЕО)

3 февраля 2021
У Рівному затримали злодійку, яка напала на 8-річного хлопчика (+ВІДЕО)

У Рівному затримали 33-річну раніше судиму зловмисницю, яка у свій день народження здійснила напад на 8-річну дитину та вкрала в неї 70 гривень. Нині жінка зізнається у скоєному та шкодує, що так вчинила відносно дитини. Наразі вона спілкується зі слідчими. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області на Офіційному сайті Національної поліції.

 

Нагадаємо, 27 січня близько 19:40 на вулиці Адама Міцкевича в обласному центрі невідома жінка підійшла до восьмирічного хлопчика, який повертався із розташованого поруч магазину та саме заходив у під’їзд будинку за місцем свого проживання. В цей час зловмисниця закрила рот рукою дитині та відтягнула його за будівлю, де незаконно заволоділа грошовими коштами у сумі 70 гривень, які малолітній мав при собі у зовнішній кишені куртки. Тілесних ушкоджень дитина не отримала.

 

За вказаним фактом слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

 

«У результаті проведених слідчих дій та розшукових заходів працівники карного розшуку встановили особу грабіжниці: нею виявилась 33-річна уродженка колишнього Гощанського району, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського районного управління поліції Роман Штеба. — У Рівному вона винаймає квартиру, де її і затримали оперативники. Як встановили поліцейські, жінка і раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбувала покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнилась у жовтні минулого року». Зловмисниця зізнається у скоєному та шкодує, що так вчинила відносно дитини.

 

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про повідомлення 33-річній жительці Рівного про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Також слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За скоєне нападниці загрожує черговий строк — від чотирьох до шести років позбавлення волі.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!