ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному відсвяткували День батька

У Рівному відсвяткували День батька

21 июня 2022
У Рівному відсвяткували День батька

Цієї неділі у Рівному відзначили сімейне, тепле та активне свято — День батька. Спеціально з цієї нагоди працювали локації у п’яти мікрорайонах міста, аби рівняни могли долучитися до святкувань не далеко від дому.

Яскравою веселою та енергійною складовою цього свята став традиційний фестиваль “Великі перегони”. Це не просто велозмагання для наймолодших, це — справжня феєрія підтримки, вболівання та єдності цілої родини. Більше 50 діток отримали масу емоцій, і не зважаючи на те, хто зайняв яке місце - кожен з них вже точно переможець!

41 рівнянин, серед яких і дошкільнятка, і юнаки, і досвідчені педагоги впродовж року отримуватимуть стипендії міського голови за значний внесок у розвиток культури нашого міста та України. Їх особисто вручив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Вірю, що наші рівняни - це талановита, прогресивна та потужна сила, яка допоможе нашій громаді змінитися та стати кращою. Попри війну, тривоги та часом непередбачувані виклики сучасності - наші рівняни не зупиняються на шляху до своїх мрій та ідей! - відзначив Олександр Третяк.

Також міський голова вручив призи переможцям конкурсу малюнку “Разом з татом можна...!” Насправді ж історія одного конкурсного переможця отримала зовсім несподіване завершення. Найбільше Ваших вподобайок набрала робота Іринки Васильєвої, але дівчинка сама обрала, кому передати свій приз. А малюнок-переможець подарувала татові — нашому Героєві Олександру Васильєву, який загинув у березні, боронячи незалежність України.

Отож, призи отримали:

  1. Васильєва Ірина віддала подарунок Матвію Гарбар
  2. Дубич Юрій
  3. Марія Гедза
  4. Демчук Меланія
  5. Слободенюк Вікторія

На літній сцені парку Шевченка традиційно вирувала культурна буря — виступали учасники фестивалю “Рівне. Літо. Музика”, які захопили глядачів своєю майстерністю.

А зовсім поряд “Клуб вболівальників спідвею” організував усе, аби охочі могли не лише доторкнутися до мотоспорту, а й прокататися на справжньому спідвейному мотоциклі.

Відсвяткувати День батька зібралися і у мікрорайоні Ювілейний. Тут для діток організували цікаві конкурси, майстер-класи, яскраві розваги та атракціони.

Прохолоду та гарний настрій у спекотний день подарували рівненські рятувальники, які привезли й встановили водяну рамку. А під завершення дня пригощали смачним кулішем.

Це дише невелика частина усього, що відбувалося в нашому місті та потрапило в об’єктиви наших фотографів. Дякуємо усім тим, хто долучився до створення цього свята! Далі — більше!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!