ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному судитимуть 3-х розбійників за викрадення людини і вимагання грошей

У Рівному судитимуть 3-х розбійників за викрадення людини і вимагання грошей

17 ноября 2020
У Рівному судитимуть 3-х розбійників за викрадення людини і вимагання грошей

У Рівному трьом зловмисникам (21-річному, 22-річному та 26-річному мешканцям обласного центру) повідомлено про підозру у викраденні людини, розбої та незаконному вимаганні чималої суми грошей.

 

Як повідомляє Прокуратура Рівненської області, у ході досудового розслідування встановлено, що троє жителів міста Рівне, які діяли за попередньою змовою, 10 жовтня 2020 року в обласному центрі, під час зустрічі із 28-річним рівнянином та 52-річним жителем області під надуманим приводом, незаконно вимагали по 10 000 доларів США з кожного, при цьому погрожуючи насильством у разі невиконання вказаної вимоги.

 

Продовжуючи свою злочинну діяльність, підозрювані незаконно викрали одного з потерпілих, всупереч його волі помістили до салону автомобіля марки «BMW E60» і повезли його у напрямку села Дядьковичі, Рівненського району. Інший потерпілий поїхав добровільно. За містом відносно чоловіків підозрювані вчинили розбійний напад та заволоділи золотим ланцюжком, вартістю близько 34 000 гривень.

 

Ухвалами Рівненського міського суду одному із підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а двом іншим – домашній арешт. Наразі у кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення вказаних злочинів. 

 

Санкція статтей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!