ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному стартував Адмінсервіс "Ветеран"

У Рівному стартував Адмінсервіс "Ветеран"

4 августа 2023
У Рівному стартував Адмінсервіс "Ветеран"

У Рівному на базі ЦНАПу відбулося відкриття «єдиного вікна» адміністративних послуг для ветеранів. « Адмінсервіс «Ветеран» - це проєкт від Міністерства ветеранів України, який надає можливість ветеранам, членам їхніх сімей та родинам загиблих захисників швидко та зручно отримувати адміністративні послуги.

 

«Було виділене «єдине вікно», яке включає в собі три робочих місця, де працівники ЦНАПу та Департамент соціальної політики Рівненської міської ради щодня працюватимуть, аби забезпечити першочергові потреби ветеранів війни, членів їх сімей та членам сімей загиблих Захисників та Захисниць України»- зазначила очільниця ЦНАПу Євгенія Курсик.

 

"Адмінсервіс «Ветеран» спростить бюрократичні процедури. Тобто військовим не потрібно ходити в установи за різними документами, адже до роботи сервісу на місці залучаються працівники Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг і Департаменту соціальної політики" - зауважив заступник міського голови Євгеній Іванішин.

 

Вже сьогодні отримали консультації від працівників сервісу та скористалися послугою «Адімнсервіс «Ветеран» жителі Рівного.

 

Для більш детальної інформації звертайтесь на гарячу лінію ЦНАП за номером: (0362) 40-00-43.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!