ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному стартує проєкт з облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб

У Рівному стартує проєкт з облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб

9 июня 2022
У Рівному стартує проєкт з облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб

Відбулась стартова зустріч у рамках проєкту, спрямованого на облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

 

Нещодавно відбулась стартова онлайн-зустріч у рамках реалізації проєкту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури м. Рівне для проживання внутрішньо переміщених осіб». Метою проєкту є створення сприятливих умов для проживання внутрішньо переміщених осіб шляхом впровадження заходів з реконструкції та енергозбереження будівлі комунальної власності міста Рівного.
 
Проєкт буде реалізовано в рамках нової програми НЕФКО «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури», що фінансується Інвестиційною платформою сусідства Європейського Союзу (NIP). Програма створена для забезпечення постійним житлом переселенців, шляхом перепрофілювання існуючої будівлі і забезпечення комфортних умов проживання.
 
Зустріч відбулась за участю заступника міського голови Ігора Кречкевича, який є головою групи з реалізації проєкту, представників структурних підрозділів виконавчого комітету Рівненської міської ради, які залучені до робочої групи з реалізації проєкту та представників компаній NEFCO, Green Garden & Garde.
Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій. РІВНЕ виступає координатором даного проєкту.
 
Під час зустрічі обговорено етапи впровадження першочергових заходів проєкту, а також особливості проведення закупівель робіт.
 
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!