ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному провели семінар "Психологічна підтримка дітей під час війни"

У Рівному провели семінар "Психологічна підтримка дітей під час війни"

18 апреля 2024
У Рівному провели семінар "Психологічна підтримка дітей під час війни"

Підтримка родин та дітей полеглих українських захисників - це одне з тих завдань, які гостро стоять зараз перед країною.
 

"Ми вживаємо всіх можливих заходів, щоб допомогти нашим воїнам у їхній нелегкій боротьбі з ворогом, забезпечуючи їх необхідними дронами та спеціальним обладнанням. Однак, нині, ми також повинні попіклуватись про дітей, які дуже болісно переживають втрату свої рідних і потребують всебічної підтримки," - наголосив секретар Рівнеради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

 
Так, у Рівному провели семінар "Психологічна підтримка дітей під час війни", що покликаний посилити психологічну допомогу дітям, чиї рідні зараз перебувають в лавах ЗСУ, потрапили у полон, зникли безвісти, отримали поранення чи загинули під час виконання бойового завдання.
 

Організували його спільно КУ «Агенція розвитку Рівного» та Благодійний Фонд "Рокада". Практичні психологи та соціальні педагоги, які працюють з дітьми шкільного віку та дошкільнятами у навчальних закладах Рівного отримали цілий спектр сучасних методик із забезпечення психологічної підтримки дітям.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!