ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному прикрасили та засвітили головну ялинку міста

У Рівному прикрасили та засвітили головну ялинку міста

12 декабря 2021
У Рівному прикрасили та засвітили головну ялинку міста

У Рівному на майдані Незалежності засвітили головну ялинку міста. Цьогоріч це відбулося 12 грудня, наступного року планують перенести святкування на перші дні місяця, – розповіла очільниця управління культури і туризму Рівного Наталія Лозовська. Про це повідомляє Суспільне Рівне. 

 

У Рівному на майдані Незалежності о 18:00 засвітили головну ялинку міста. Після цього рівняни змогли послухати музичні виступи місцевих гуртів та запрошених зі столиці. Загальну кількість людей, які прийшли на захід, не підраховували,– повідомила очільниця управління культури і туризму Наталя Лозовська. Вона пояснила це міграцією людей на площі протягом дня та неможливість визначити їх кількість "на око".

 

 

"Хочеться в наших реаліях, не завжди світлих і приємних, збільшити і розширити святковий настрій, святкові емоції, от цей от марафон трішки розширити. Ми змістили святкування не на багато, на тиждень. Дасть Бог – наступного року з перших днів грудня розпочнемо новорічний марафон, щоб люди відчули атмосферу, наповнились магією Різдва, магією Нового року і дарували одне одному посмішки, обійми, щирі емоції", – сказала посадовиця.

 

Міський голова Рівного Олександр Третяк, який перебував на дійстві, зазначив: перевагу надали штучному дереві, аби зберегти природу. Він додав, що справжню ялинку встановили у Квасилові.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!