ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному під час пожежі евакуювали мешканців багатоповерхівки

У Рівному під час пожежі евакуювали мешканців багатоповерхівки

16 октября 2021
У Рівному під час пожежі евакуювали мешканців багатоповерхівки

16 жовтня о 00:07 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному житловому будинку в місті Рівне по вулиці С.Крушельницької. На місце виклику було направлено 3-ри чергових відділення вогнеборців 1-ї та 25-ї державних пожежно-рятувальних підрозділів міста та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.
 
Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що горять двері квартири на 1-му поверсі, через що утворилося сильне задимлення. Одна група рятувальників розпочала гасіння, а інша група вогнеборців в апаратах захисту органів дихання та зору розпочали евакуацію мешканців з верхніх поверхів, де було задимлення. О 00:23 пожежу було локалізовано, а о 00:30 ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.
 

Вогнеборцями було евакуйовано на свіже повітря 8-х мешканців будинку. Вогнем, а також через високу температуру, були пошкоджені вхідні двері квартир №1, №2, №3, №4 та пошкоджено електричні комунікації на 1-му поверсі сходової клітини, закопчено стіни та стелю. Самі квартири громадян не постраждали, вогнеборці не допустили поширення вогню всередину помешкань. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

 

 

 

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!