ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному новий автобусний маршрут

У Рівному новий автобусний маршрут

12 декабря 2022
У Рівному новий автобусний маршрут

Із понеділка, 12 грудня, на маршрут виходить автобус 47а

Він сполучатиме Льонокомбінат з вулицею Тиннівською.

Раніше пасажири з цієї вулиці користувалися 58 маршрутом. Але, повідомили в управлінні транспорту і зв'язку, цей маршрут був збитковим, тож кількість претендентів, які готові були працювати на ньому, з кожним конкурсом зменшувалося. Та й навіть ті, що працювали надавали неякісну послугу, в першу чергу - не дотримувалися графіків. У результаті, оскільки охочих працювати на маршруті не було, його ліквідували з 1 грудня.

Аби люди мали можливість дістатися центральної частини міста і не лише, вирішили продовжити 47 маршрут на вулицю Тиннівську. Таким чином з'явиться новий маршрут 47а.

Як розповів головний спеціаліст управління транспорту і зв'язку Рівного Дмитро Царук, із понеділка автобуси 47а вже рухатимуться Тиннівською. На разі триває узгодження інтервалів руху.

"Важливо знайти спільне між частотою поїздки та наявністю пасажирів. Упродовж першого тижня роботи вивчимо, коли є найбільша необхідність у цих автобусах, а коли менша. Відповідно до цього і формуватимемо графік, аби всі було зручно - пасажири чітко знали, коли є транспорт, а перевізники не здійснювали порожніх рейсів," - зазначив Дмитро Царук.

Із понеділка жителі Тиннівської матимуть свій маршрут

Із 12 грудня почне діяти маршрути 47а, який сполучатиме Льонокомбінат та вулицю Тиннівську.

Раніше жителі Тиннівської користувалися 58 маршрутом. Але через постійні нарікання на нього самих пасажирів, маршрут припинив існування. Аби люди не залишилися без транспортного сполучення, розробили маршрут 47а.

Упродовж першого тижня роботи перевізник визначиться із чітким графіком та інтервалами руху автобусів. Шукаємо шляхи, щоб і люди були задоволені, мали можливість дістатися міста та були упевнені, що маршрутка приїде, і водночас перевізник працював чітко, а отже мав стабільний пасажиропотік.

Вирівнюємо ситуацію із забезпеченням транспортом усі частини міста. Дякую перевізникам, які в непрості часи беруть на себе відповідальність за довіз людей та опробовують нові маршрути. Окрема подяка рівнянам, які діляться конструктивними думками, як покращити транспортну схему нашого міста.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!