ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівному, аби уникнути затримання, п'яний водій вдавав, що спить

У Рівному, аби уникнути затримання, п'яний водій вдавав, що спить

15 ноября 2020
У Рівному, аби уникнути затримання, п'яний водій вдавав, що спить

Днями у Рівному близько 4-ї ночі екіпаж патрульних на вулиці В’ячеслава Чорновола помітив транспортний засіб Hyundai, водій якого не впорався з керуванням та здійснив наїзд на стіл біля продуктового магазину. Про це повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.


Інспектори вирішили перевірити чи з водієм все гаразд. Коли вони підійшли до автомобіля, то помітили, як керманич перемістився по салону та почав удавати, що спить. За деякий час водій таки відчинив двері салону автомобіля і патрульні відчули різкий запах алкоголю, а біля керманича лежала майже порожня пляшка ігристого вина.


Під час спілкування з 41-річним водієм поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння у встановленому Законом порядку чоловік категорично відмовився.


На керманича патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння, по відмові) та винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування без відповідних документів).
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!