ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівненській громаді триває встановлення камер відеонагляду

У Рівненській громаді триває встановлення камер відеонагляду

16 августа 2022
У Рівненській громаді триває встановлення камер відеонагляду

У Рівному продовжують встановлювати нову комплексну систему відеоспостереження та відеоаналітики в рамках програми “Безпечне місто”. Реалізацією програми опікується Департамент Муніципальної варти Рівненської міської ради.

 

Так, у грудні 2021 року було встановлено І чергу камер відеоспостереження, що складає 66 камер. Зараз триває будівництво ІІ черги, де заплановано встановлення ще додатково 138 камер відеоспостереження. Вже встановлено додаткових 40 камер, проводяться пусконалагоджувальні роботи. Це оглядові камери та з функціоналом розпізнавання державних номерних знаків. Інші камери ІІ черги – на різних стадіях монтажу.

 

Встановлення відеокамер забезпечує можливість:

-моніторингу ситуацій на дорогах територіальної громади та оперативне реагування на аварії та ситуації, які можуть зашкодити здоров'ю та життю громадян;

-розкриття злочинів, пов'язаних із використанням транспортних засобів;

-отримання реальної інформації про дорожньо-транспортні події;

-оперативного відстеження руху транспортних засобів.

 

“Навіть у мирний час безпека наших жителів була на першому плані, тепер же, коли вже фактично пів року наша країна відстоює свою незалежність це питання набуло найвищого пріоритету. Тож попри воєнний стан продовжуємо реалізовувати програму зі встановлення камер,” - наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!