ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Рівне готові переїхати 30 підприємств

У Рівне готові переїхати 30 підприємств

5 апреля 2022
У Рівне готові переїхати 30 підприємств

Триває релокація бізнесу зі Сходу та Півдня нашої країни у Рівненську територіальну громаду. Рівне має три десятки заявок від підприємств з областей, де тривають бойові дії, для переїзду.

 

"Фактично 7 підприємств в процесі переїзду у Рівненську громаду. Це швейне, харчове виробництво, а також торгівля, - каже начальник управління економіки Рівненської міської ради Володимир Липко. - З великими виробництвами складніше, адже вони довго думають, важко зважуються на переїзд, мають багато застережень. Але ведеться робота і в цьому напрямі." За його словами, підприємства, які переїжджають, також мають проблеми: деяким бракує обігових коштів, адже їхали “в чому були”; бракує кваліфікованих кадрів; також існують проблеми із розселенням працівників. Усі ці питання поступово вирішуються за допомогою спеціалістів управління.

 

Водночас, запевнив Володимир Липко, росте і кількість поданих заяв від охочих взяти на роботу внутрішньо переміщених осіб. Так само збільшується кількість ВПО, які хочуть працевлаштуватися. "Працюємо, аби задовольнити і роботодавців і потенційних працівників, півставляємо попит і пропозицію на ринку праці," - відзначив начальник управління економіки. Нагадаємо, для отримання допомоги щодо евакуації підприємства просимо заповнити і відправити цю форму:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehC6hwRLMP75VbplIKjBTy6x5_F8WvmlcRLfEP9ZpU4QmazQ/viewform

 

Контактні особи:

Липко Володимир Святославович, начальник управління економіки міста, тел.: 0 (97) 068 29 84

Ширко Роман Володимирович, заступник начальника управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій,  тел.: 0 (68) 608 79 07

Якщо Ваша компанія має вакансії та бажання запропонувати їх тимчасово переміщеним особам, просимо заповнити Гугл форму https://cutt.ly/oSpIInV

або зв'язатися за тел. +38 067 307 31 68, +38 067 362 71 93.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!