ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ кінотеатрах Рівного розпочався показ історичного фільму Михайла Ухмана «Шлях поколінь»

У кінотеатрах Рівного розпочався показ історичного фільму Михайла Ухмана «Шлях поколінь»

17 октября 2023
У кінотеатрах Рівного розпочався показ історичного фільму Михайла Ухмана «Шлях поколінь»

У кінотеатрах Рівного розпочався показ історичного фільму Михайла Ухмана «Шлях поколінь». Це історія, заснована на реальних подіях і присвячена боротьбі за незалежність України у різні часи.

Як зауважив режисер фільму, «Шлях поколінь» - це історичне кіно. Адже розповідає нам про боротьбу воїнів УПА з бійцями НКВС та сучасних українських військових із російською навалою на Донеччині у 2015-му. Це фільм, котрий доводить, що українці завжди стояли за свою незалежність та свободу.

«Частина зйомок відбувалася у 2020 році безпосередньо на Донеччині за 20 кілометрів від тимчасово окупованого Донецька. Аійськові, з якими я співпрацював, надали нам справжній БТР, зброю, військовий спецназ і тільки актори були київські. Частина знімалася на Рівненщині, Волині та в Києві. Тут дуже допомогли реконструктори. Насправді, цей фільм варто подивитися кожному, хто забув, що в країні триває війна, за що стоять солдати і якою ціною часто дається ця боротьба», - відзначив Михайло Ухман.

«Шлях поколінь» вже побував із благодійними показами у багатьох країнах, де зібрав кошти задля підтримки наших українських військових у боротьбі проти росії. Тепер же показ стартував в кінотеатрах України і зокрема Рівного. Частина коштів зібраних показом направлять на закупівлю дронів-камікадзе для ЗСУ. Адже саме із цим підрозділом зараз максимально тісно співпрацює Михайло Ухман.

За словами режисера, у першу чергу, цей фільм потрібно дивитися учням старших класів та студентам, аби розставити для себе історичні акценти. Проте кожен, хто прийде на перегляд, знайде у «Шляхові поколінь» щось для себе, бо ж тут є все – історія, екшн, війна, боротьба, дружба та кохання.

«Приходьте на «Шлях поколінь»! Це, по-перше, буде як мінімум цікаво, а максимум - повчально. Дивіться і підтримуйте українське кіно, бо цим ви підтримуєте і допомагаєте українським військовим, а це найголовніше», - наголосив Михайло Ухман.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!