ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Дубровиці за добу трапилося дві пожежі

У Дубровиці за добу трапилося дві пожежі

11 декабря 2020
У Дубровиці за добу трапилося дві пожежі

11 грудня рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожежі в Дубровиці. Перша пожежа трапилася опівночі по вулиці Нагорянська. Інша — вранці. 

 

По прибуттю на місце виклику було встановлено, що вогнем охоплено дах цегляної котельні, критої металевим профілем розміром 5х15 м., висотою 10 м. та існувала реальна загроза поширення пожежі на суміжні складські приміщення. За інформацією ГУ ДСНС у Рівненській області, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення резервного караулу ДПРЧ-14. На гасіння було подано вогнегасні засоби. О 00:45 пожежу було локалізовано, а о 02:45 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття, перекриття котельні на площі 50 м.кв. Травмованих та загиблих в наслідок пожежі немає. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються. До гасіння було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 7 рятувальників.

 

 

Цього ж дня о 9 годині ранку рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в Дубровиці по вулиці Шевченка. Прибувши на місце події, співробітники ДСНС встановили, що пожежа виникла у дерев’яному житловому будинку розміром 7х6 м. На ліквідацію було подано вогнегасні речовини. Пожежу вдалося швидко ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку. До ліквідації було залучено одну одиницю техніки ДСНС та п’ять рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють фахівці.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!