ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Дубровиці будують школу зі спортивним містечком

У Дубровиці будують школу зі спортивним містечком

3 февраля 2022
У Дубровиці будують школу зі спортивним містечком

У рамках президентської програми «Велике будівництво», триває реконструкція Дубровицького НВК. Цьогоріч роботи будуть спрямовані на облаштування спортивних майданчиків. 

 

Як триває реконструкція,  ознайомився голова Рівненської ОДА Віталій Коваль під час робочої поїздки в Сарненський район. «У Дубровицькому НВК незабаром буде спортивне містечко - футбольне, волейбольне, баскетбольне поля, тенісний корт, ігровий майданчик для наймолодших. У цьому закладі освіти є спортивні переможці, тому ми хочемо зберегти їх традиції. Сподіваюся, що цей об’єкт стане зразковим», - зауважив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

 

Минулоріч, у рамках президентської програми, навчальний заклад термомодернізували. Завдяки цьому вдалося зекономити понад 50% витрат на опалення. Реконструкцію закладу було розпочато ще у 2017 році. Торік об'єкт увійшов у програму «Велике будівництво», тож роботи пришвидшилися. 

 

Фінансують реконструкцію з державного, місцевого та обласного бюджетів. Загальна вартість робіт становить майже 28 мільйонів гривень. За словами директора школи Володимира Кушніра, вже  проведено повну термомодернізацію фасаду, утеплили підвал, дах, зробили вентиляцію, облаштували шатровий дах. Замінили вікна та зовнішні двері, реконструйована система опалення. Наразі вже готують місця для спортивних майданчиків.

 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!