ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОУ Дубно очевидці врятували чоловіка, який провалився під кригу

У Дубно очевидці врятували чоловіка, який провалився під кригу

16 декабря 2021
У Дубно очевидці врятували чоловіка, який провалився під кригу

15 грудня о 14:34 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те , що в місцевому ставку в місті Дубно по вулиці Сурмичі людина провалилася під лід.

 
На місце події негайно було направлено чергове відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Ще до приїзду рятувальників, водій 5-ї державної пожежно-рятувальної частини рядовий служби цивільного захисту Семен Опалак перебуючи у відпустці саме проїжджав поблизу місця події.
Побачивши, що людина провалилася під лід, припаркував авто та побіг на допомогу. У цей час на березі ставка вже був перехожий, на допомогу прибіг ще один чоловік, який проїжджав повз. Він дістав з автомобіля кабель і кинув його потерпілому. З третього разу потерпілий успішно вхопив кабель.
 
Троє громадян почали витягувати чоловіка із водойми. Семен Опалак під час того, як людину витягували, підбадьорював та надавав правильні інструкції, як потрібно лягти на кригу та триматися за кабель. Після чого чоловіка витягнули на берег.
 
У цей час на місце виклику прибуло відділення рятувальників які перенесли врятованого до карети швидкої медичної допомоги. Завдяки швидким та оперативним, а головне небайдужим діям рятувальника, що перебував у відпустці та двох громадян вдалося врятувати життя чоловіка.
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!