ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОСБУ заявляє, що панічна атака є способом залякування українців

СБУ заявляє, що панічна атака є способом залякування українців

15 февраля 2022
СБУ заявляє, що панічна атака є способом залякування українців

Посіяти тривогу, залякати та підірвати довіру до держави щодо її здатності захистити своїх громадян. Це все, що зараз відбувається в інформаційному просторі, є гібридною війною. 

 

СБУ активно викриває та протидіє кібератакам в соціальних мережах та на інших просторах Інтернету, де часто шириться фейкова інформація. Окрім того, іноземні ЗМІ також нагнітають ситуацію, щоб тиснути на Путіна. Захід сам це визнає, що навмисно оприлюднює таку інформацію, щоб уникнути нападу. Це їхня свідома позиція. Але від цього страждає і Україна. Тож закликаємо українців вірити лише офіційним джерелам та не панікувати, адже паніка — наш внутрішній ворог, який може грати на руку зовнішньому — а саме Путіну, чого він і добивається. Найкраща зброя — спокій, холодний розум та критичне мислення. Ми сильна незалежна держава і повинні орієнтуватися не на Європу, США чи Росію, а на інтереси України. Разом в єдності — ми сила і перемога! 

 

Варто пам'ятати, щодня  правоохоронна система України стоїть на варті захисту своїх громадян. Зокрема, з 2014 року працює сучасна оновлена Служба Безпеки України, яка щодня контролює ситуацію всередині країни, виявляє агентів РФ, нейтралізує терористів. Тож справиться і з цією загрозою. Окрім того,  у нас сильна армія, яка збільшується в чисельності,  вдосконалюється та захищає Україну з 2014 року. Пам'яєтаємо, сила України не лише в потужній армії, а й в єдності кожного з нас! Разом ми здатні здолати будь-якого ворога! 

 

 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!