ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРятувальники, військові та посадовці отримали відзнаки до Дня Конституції України

Рятувальники, військові та посадовці отримали відзнаки до Дня Конституції України

29 июня 2023
Рятувальники, військові та посадовці отримали відзнаки до Дня Конституції України

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль вручив почесні грамоти та годинники обласної державної адміністрації рятувальникам, правоохоронцям, військовим, держслужбовцям з нагоди відзначення Дня Конституції України. Кожен з них робить свій внесок у Перемогу – на фронті або в тилу.

 

"Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по-новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. Основний Закон є ядром зміцнення українського народу та наш моральний орієнтир. Слово «Конституція» з латинської дослівно означає "устрій", "будова". А префікс «соn» - разом. Сьогодні ми, як ніколи, усі разом відвойовуємо наші кордони і вкотре доводимо: ми - сильна, незламна та незалежна нація", - звернувся до присутніх Віталій Коваль.

 

Серед нагороджених - сержант поліції Дем’ян Більчук, поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Рівненській області, який неодноразово брав участь у захисті територіальної цілісності України на Сході.

 

Крім того, з вересня 2022 року по лютий 2023 року виконував спеціальні службово-бойові завдання з протидії збройній агресії рф у складі зведеного батальйону Національної поліції України «Захід» у Харківській, Донецькій та Луганській областях.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!