ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівнян запрошують до участі в конкурсі

Рівнян запрошують до участі в конкурсі

14 февраля 2023
Рівнян запрошують до участі в конкурсі

Комунальний заклад “Рівненський міський центр фізичного здоров’я “Спорт для всіх” Рівненської міської ради у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів у місті Рівне запрошує рівнян долучитись до фотоконкурсу “Спортивна зима”! 

Фотоконкурс вже стартував та триватиме по 23 лютого 2023 року, у таких номінаціях:

• «Спортивна сім’я» (активне сімейне дозвілля на вулиці у зимову пору року: (гра у сніжки, будування сніговиків, фортеці, тощо);

• «Спортивна зима» (активні заняття на свіжому повітрі: біг, спортивна ходьба.  Активності з використанням зимового спорядження: санчат, лиж, сноубордів, тарілок, тощо);

•«Зимова прогулянка з домашніми улюбленцями» (прогулянки з тваринами зимою); 

• «Зимові веселощі» (активні, веселі та креативні фотографії з друзями у зимову пору року). 

Учасниками конкурсу до фотографії додається наступна інформація: прізвище та ім’я автора, контактний номер телефону, номінація до якої відноситься фото та назва населеного пункту.

Усі учасники беруть участь у заході шляхом надсилання фото (де відображено участь у відповідній події) до КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх» на  електронну адресу sportrivne244@ukr.net до 23.02.2023 року. 

Організатори Конкурсу при визначенні переможців і призерів, беруть до уваги: креативний підхід, динамічність (фото у русі), композиція та якість фотографії, атрибути (лижі, санки, ковзани, тощо), а також, цікаві локації світлин в зимову пору року. Переможці та призери Конкурсу у кожній номінації будуть нагороджені дипломами, медалями, кубками та сувенірною продукцією.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!