ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівненський поет передасть 10 тисяч премії на лікування військових

Рівненський поет передасть 10 тисяч премії на лікування військових

17 октября 2022
Рівненський поет передасть 10 тисяч премії на лікування військових

Поет-сучасник з Рівного Андрій Пермяков став переможцем обласної літературної премії імені Світочів. Її розмір - 10 тисяч гривень. Ці кошти митець передасть на лікування військових.

Обласна літературна премія імені Світочів присвоюється за плідну творчу і культурно-просвітницьку діяльність щорічно. Переможцем конкурсу Андрій Пермяков став завдяки книзі «Віршотеллер», де зібрані оригінальні поезії та переспіви українською відомих хітів із авторськими дотепними коментарями.

«Нині всі ми прагнемо перемоги і працюємо над тим, щоб її наблизити. Кожен робить те, що вміє найкраще, там, де він є. Тож літературну премію вручив Андрію Пермякову не лише за творчість, а й за патріотизм і підтримку наших захисників. Це його внесок у Перемогу», - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який вручив митцю нагороду.

Нагадаємо, Андрій Пермяков – рівненський поет, перекладач, театральний діяч, естрадний виконавець. Завдяки його оригінальним і стильним творам про Рівненщину знають у різних містах України, а також за кордоном. Крім цього, він волонтер. Його літературні заходи - благодійні, а зібрані кошти він передає на потреби ЗСУ.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!