ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівне вшанує пам'ять двох Героїв

Рівне вшанує пам'ять двох Героїв

11 марта 2024
Рівне вшанує пам'ять двох Героїв

Завтра, 12 березня, у Рівному попрощаємося із двома захисниками, які віддали життя за свободу України, - Олегом Диновським та Олександром Данилюком...
 

Олег Диновський народився 29 червня 1984 у с. Тараканів Дубенського району. Після смерті тата у 2014 році Олег став старшим у сімʼї. Він був опорою та підтримкою для своєї матусі Ольги та молодшого брата Олексія, який зараз теж служить у ЗСУ.
 

“Такі люди, як Олег, приходять на цю землю як носії добра і світла. Його щирість та доброта вражала усіх, хто його знав - і друзів, і родину, і побратимів. Найбільшою цінністю, сенсом життя для Олега були дружина Яна та донечки 16-річна Альвіна та Мілана, якій зараз лише 2,5 рочки. Для них він жив і працював, творив і будував,” - діляться рідні.
Олег мав саму мирну професію. Закінчив Мирогощанський аграрний коледж, а згодом Львівську аграрну академію. Займався приватним бізнесом, допомагав армії, працював. Навіть у коротких і рідких відпустках він трудився - ремонтував, будував для своїх дівчаток.
 

Олег любив Україну та вірив у перемогу. Вже під час війни вони з дружиною придбали будинок. Він відремонтував та обладнав його. І влітку 2023 р вони переїхали у нову оселю.
“Олег був мобілізований у березні 2023 року. Без роздумів та вагань він пішов захищати свою країну та свою родину. Олег - гордість і цінність нашої родини. А такі люди як він - цінність української нації!” - переконані рідні.
 

На жаль, 39-річний солдат Олег Диновський загинув 5 березня 2024 року, виконуючи бойові завдання на Донецькому напрямку.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!