ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОРівне вшановує учасників бойових дій на території інших держав

Рівне вшановує учасників бойових дій на території інших держав

15 февраля 2022
Рівне вшановує учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 33-ї річниці виводу військ з Афганістану в місті Рівне відбувся мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку «Загиблим у локальних війнах».

 

-  Воїни, учасники бойових дій на території інших держав — сильні духом, досвідчені, вірні. Звертаюсь до вас — не пошкодуйте часу, не пошкодуйте сил — підтримайте тих, хто зараз воює на сході нашої держави. Ви точно знаєте, як це: стримувати опір ворога, молитись за мир і вірити, що все буде добре. Не армія виграє війну. Війну виграє народ. Дякую кожному солдату за службу, дякую за мир та спокій. Нехай береже нас і Україну Господь Бог! – звернувся до учасників заходу заступник міського голови Юрій Поліщук.

 

 

Урочистості та святковий концерт продовжилися в КЗ «Рівненський міський палац культури».

 

Нагадаємо, що наразі у Рівному мешкають 12 сімей загиблих у Афганістані. У якості підтримки від держави вони отимують виплати по 800 грн.щомісячно. З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 33-ї річниці виводу військ з Афганістану ці сім'ї отримали одноразову матеріальну допомогу у розмірі 10 тис. грн. на сім’ю. За інформацією Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради, 72 вдови померлих учасників бойових дій, які брали участь у локальних війнах, отримали по 500 грн. одноразової допомоги, така ж допомога, у розмірі 500 грн., надана особам із інвалідністю внаслідок виконання інтернаціонального обов’язку.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!