ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПсихологиню, яка допомагає військовим, відзначили престижною міжнародною нагородою

Психологиню, яка допомагає військовим, відзначили престижною міжнародною нагородою

18 октября 2023
Психологиню, яка допомагає військовим, відзначили престижною міжнародною нагородою

Надія Речун працює психологом у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни.

 

Нещодавно разом з колегами стали учасниками 62-ї щорічної наукової зустрічі Міжнародного товариства спинного мозку (ISCoS 2023), яка відбулася в Шотландії.

 

Саме Надія стала першим в історії ISCoS спікером з України групи спеціальних інтересів з психології. Спільно з доктором Алістером Тігером вони презентували доповідь про розбудову Національного центру реабілітації травм спинного мозку в умовах війни росії з Україною.

 

Крім того, в рамках щорічної наукової зустрічі Міжнародного товариства спинного мозку Надії Речун присвоїли Стипендію з психології пам’яті професора Пола Кеннеді. Ця стипендія призначається для підтримки молодих фахівців у сфері психології, які працюють з травмами спинного мозку.

 

Фінансова підтримка буде спрямована на професійне зростання Надії та здобуття кваліфікації за трьома напрямками: «Клінічний психолог», «Клінічна нейропсихологія: дитяча та доросла» та «Сексологія: теорія і практика роботи».

 

В обласному госпіталі ветеранів війни зауважують, що така висока відзнака роботи молодого спеціаліста з України стала можливою завдяки співпраці госпіталю з фахівцями Всесвітньої організації охорони здоров’я, які вже рік допомагають нашим медикам та психологам лікувати бійців.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!