ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПреміювання "ближніх своїх" під час війни - подвиг чи зрада міського голови Рівного?

Преміювання "ближніх своїх" під час війни - подвиг чи зрада міського голови Рівного?

30 марта 2022
Преміювання "ближніх своїх" під час війни - подвиг чи зрада міського голови Рівного?

Уже місяць рівняни та гості міста, які знайшли тут прихисток, живуть в постій напрузі від воєнних дій в Україні. Проте, сьогодні увага жителів Рівного була прикута не до військових новин, а до дій міського голови. В цей час, коли країна опинилася в економічній прірві, а армія постійно потребує фінансової допомоги, міський голова Рівного Олександр Третяк видає Розпорядження "Про преміювання" працівників міської ради за березень 2022 року у розмірі 180% (та інші) посадового окладу, що складає майже 2 мільйони гривень. 

 

Допис у Фейсбуці із текстом Розпорядження на сторінці рівненського адвоката Юрія Клекотки за 3 години поширили майже 600 людей. 

Рівняни обурилися та розчарувалися у такому рішенні міського голови. Серед майже 200 коментарів немає жодного схвального! Чимало людей у своїх меседжах напряму зверталися до Олександра Третяка, аби він прокоментував та пояснив своїм виборцям таке розпорядження. Однак, поки-що жодної відповіді ніхто не отримав.

 

 

Тим часом, поки українці продовжують збір коштів на потреби ЗСУ, працівники Рівненської міської ради вже, мабуть, підраховують свою "заслужену" заробітну плату за "надмірно важкий" робочий місяць.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!