ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПонад 40 тисяч штрафу загрожує водію в стані наркотичного сп'яніння

Понад 40 тисяч штрафу загрожує водію в стані наркотичного сп'яніння

25 февраля 2021
Понад 40 тисяч штрафу загрожує водію в стані наркотичного сп'яніння

Сьогодні, 25 лютого, близько 3-ї години ночі у Рівному на вулиці Соборній інспектори помітили автомобіль Volkswagen, який рухався з технічною несправністю. 


Як повідомляє Патрульна поліція Рівненської області, під час спілкування із 33-річним водієм, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння, однак від проходження відповідного огляду громадянин категорично відмовився в присутності свідків. 

 

Як згодом з'ясувалося, чоловік вже двічі протягом року притягувався до відповідальності за керування в нетверезому стані та був позбавлений судом права керування транспортними засобами. Цього разу інспектори склали на водія протокол за ч.3 ст.130 КУпАП (Дії, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння).

 

Чоловіку загрожує штраф у розмірі 40 800 гривень із позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років. Окрім цього, за керування автомобілем, будучи позбавленим права керування, на чоловіка винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!