ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПоліцейські Рівненщини розшукують неповнолітню дівчину

Поліцейські Рівненщини розшукують неповнолітню дівчину

17 декабря 2021
Поліцейські Рівненщини розшукують неповнолітню дівчину

Крупа Марія Ярославівна, 2005 року народження, жителька Миколаєва, може пересуватись із 18-річним товаришем.

 

Вчора, 16 грудня, пару, яка прямувала у Буковель, виявили патрульні у місті Сарни Рівненської області. Під час перевірки документів з’ясувалось, що дівчина неповнолітня. Тож інспектори ювенальної превенції Сарненського РВ помістили її у спеціалізований комунальний заклад для встановлення усіх обставин та передачі батькам. Повідомлення про її зникнення надійшло до поліції о четвертій годині ранку сьогодні, 17 грудня, від чергового комунального закладу «Обласний центр соціально-психічної реабілітації дітей», що в селі Олександрія Рівненського району. Востаннє дівчину бачили під час обходу опівночі.

 

На вигляд їй 15-16 років, зріст 162 см, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, волосся кучеряве темне, очі карі. Розмовляє російською мовою. Була одягнута у блакитні джинси, червоний светр, довгу чорну куртку. Відомо, що вона може пересуватися разом із 18-річним знайомим – Наконечним Владиславом, жителем Миколаєва.

 

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцеперебування неповнолітньої просимо Вас повідомити за номерами телефонів 067-495-29-59,097-698-34-94 або 102.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!