ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПатрульні зупинили водія, який ледь говорив через алкогольне сп'яніння

Патрульні зупинили водія, який ледь говорив через алкогольне сп'яніння

22 февраля 2021
Патрульні зупинили водія, який ледь говорив через алкогольне сп'яніння

На автомобільній дорозі Київ-Чоп поблизу села Горбаків Рівненського району патрульні зупинили автомобіль Skoda, водій якого мав явні ознаки алкогольного сп’яніння — ледве говорив.

 

Попри свій стан та свідків, громадянин тривалий час переконував охоронців порядку, що він не вживав алкоголь. З початку року патрульні поліцейські склали 195 протоколів за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду). 

 

Як зауважують поліцейські, такі водії часто кажуть: "Я не їхав! За кермом був мій товариш, але він втік!". Вони нерідко закидають: "Чому ви зупинили саме мене? Зупиняйте тих, інших, які дійсно порушують!". Вони переконують, що проміле на"Драгері" — від ліків на спирту, а наркотики в організмі — через булочку з маком. Патрульні вкотре наголошують усім водіям транспортних засобів, що керування в нетверезому стані — це потенційна небезпека не лише власному життю та здоров'ю, а й небезпека для інших учасників дорожнього руху. І виправдань таким вчинкам — немає.

 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!