ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОПід час пожежі у Володимирці було залучено резервний караул рятувальників

Під час пожежі у Володимирці було залучено резервний караул рятувальників

16 декабря 2020
Під час пожежі у Володимирці було залучено резервний караул рятувальників

16 грудня о 04 годині ранку рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт. Володимирець. За вказаною адресою відразу виїхав черговий караул бійців 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

 

Як повідомляє ГУ ДСНС у Рівненській області, за кілька хвилин по прибуттю, було встановлено, що горить дровітня на території приватного домоволодіння, існує загроза перекидання вогню на поруч розташовані дерев’яну та блочну господарчі споруди. Відтак було вирішено додатково залучити до гасіння резервний караул 11-ої ДПРЧ. Рятувальники, провівши бойове розгортання, подали водяні стволи для гасіння пожежі та захисту сусідніх будівель. Відтак пожежу вдалося локалізувати, а за кілька годин і повністю ліквідувати. Вогонь встиг знищити дровітню розмірами 4х9м., близько 16 складометрів дров, речі господарського вжитку.

 

Причина пожежі та обсяги збитків наразі з’ясовуються. До гасіння пожежі було залучено 2 пожежні автоцистерни та 7 рятувальників.

 

У зв’язку із збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Володимиреччини застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню.

 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!