ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГООстрог став молодіжною столицею України

Острог став молодіжною столицею України

15 мая 2021
Острог став молодіжною столицею України

Вчора, 14 травня, відбувся фінал конкурсу Молодіжна столиця України. За результатами запеклої інтелектуальної боротьби новою молодіжною столицею стало місто Острог. Про це повідомляють у Рівненській ОДА. 

 

Так, після напруженого відбору в першому турі 10 кращих команд з Вінниці, Івано-Франківська, Острога, Луцька, Чернівців, Маріуполя, Одеси, Умані, Хмельницького та Миколаєва зібралися у Всеукраїнському молодіжному центрі в Києві. Вони презентували власне бачення розвитку молодіжної політики у своїх містах. У запеклій боротьбі й визначена наступна Молодіжна столиця України. У 2022 році — це Острог.  Невелике, але сучасне та креативне місто на Рівненщині гідно представили: керівниця відділу проєктно-інвестиційної діяльності Ольга Стецюк, начальниця відділу молоді та спорту Анастасія Штундер, голова ГО "Територія змін" Олег Цимбалістий, а також міський голова Юрій Ягодка.

 

"Ми це зробили! Острог названо "Молодіжною столицею України 2022". Естафету прийматимемо від Тернополя. Офіційна передача статусу відбудеться восени", — прокоментував Юрій Ягодка .

 

Нагадаємо, що «Молодіжна столиця України» — це всеукраїнський конкурс, який проводиться щороку з метою відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді. Конкурс проводиться з 2017 року, його ініціаторами є Міністерство молоді та спорту України, Український інститут міжнародної політики та Національна молодіжна рада України.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!