ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа вихідних поблизу Рівного сталося три ДТП через водіїв у стані сп'яніння

На вихідних поблизу Рівного сталося три ДТП через водіїв у стані сп'яніння

23 ноября 2020
На вихідних поблизу Рівного сталося три ДТП через водіїв у стані сп'яніння

Три дорожньо-транспортні пригоди, три різних місця, але один спільний фактор: керування транспортним засобом у стані сп'яніння.


Як інформує Патрульна поліція Рівненської області, 21 листопада о 01:06 годині на автомобільній дорозі Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу в’їзду в напрямку Рівного 21-річний водій, керуючи автомобілем ЗАЗ не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив наїзд на дорожній знак. Під час спілкування з керманичем, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився. На водія інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп'яніння), ст.124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП).

 

Наступної ночі, 22 листопада, о 01.20 годині на автомобільній дорозі М-О6 Київ-Чоп поблизу села Молодаво 22-річний водій автомобіля ВАЗ не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечного інтервалу та допустив зіткнення з транспортним засобом Opel. Під час спілкування охоронці порядку виявили у водія автомобіля ВАЗ явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд. Результат — 2.22 проміле. Також патрульні встановили, що керманич не отримував посвідчення водія відповідної категорії на право керування транспортним засобом та не мав чинного поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. На водія склали відповідні адміністративні матеріали, які надалі передадуть в суд.

 

Окрім того, 23 листопада, о 00:08 годині в місті Сарни 40-річний водій автомобіля Renault при повороті не впевнився в безпечності маневру та здійснив зіткнення з автомобілем Citroen. Під час спілкування інспектори виявили у керманичем транспортного засобу Renault ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння водій категорично відмовився. На водія інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп'яніння), ст.124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування без відповідних документів).


Загалом, за минулі вихідні, поліцейські виявили 7 водіїв, які перебували за кермом транспортних засобів у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

 

 

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!