ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині віддали останню шану чотирьом захисникам

На Рівненщині віддали останню шану чотирьом захисникам

4 августа 2022
На Рівненщині віддали останню шану чотирьом захисникам

Городоцька громада попрощалася з захисником Віктором Захарчишиним. Він 1987 року народження. Чоловіка мобілізували цьогоріч у березні. Віктор був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув поблизу села Павлівка Донецької області, захищаючи Україну від російського агресора. Воїна поховали в рідному селі Бронники.

У Рівному провели в останню дорогу старшого лейтенанта Вадима Карповича. Він народився в селі Великі Озера колишнього Дубровицького району, а за декілька років родина переїхала в Херсонську область. Чоловік працював у міліції, був в АТО. Коли повернувся додому, за деякий час вирішив служити за контрактом. Війна наздогнала сім’ю в місті Берислав Херсонської області. Вадим у цей час воював на кордонах Луганщини. Щоб не потрапити в небезпечну ситуацію, сім’я військового переїхала в Рівне.

Чоловік мав кілька контузій, однак після лікування знову повертався в свою частину, до побратимів. Старший лейтенант, командир роти 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового Костя Гордієнка Вадим Карпович загинув під час зенітно-ракетного обстрілу в селі Гончарівське Чернігівської області. Йому було 40 років.

У закритих домовинах повернулися з фронту додому українські воїни Віктор Франчук із села Яполоть Костопільської громади та Юрій Юрчук із села Кам’яна Гора Малолюбашанської громади. Перед тим, як загиблих доправили у рідні села, з ними попрощалися на майдані Шевченка в Костополі.

Віктор Франчук від початку повномасштабної війни разом із дружиною займався волонтерством, а в березні добровольцем пішов в ЗСУ. Він загинув неподалік села Білогірка Херсонської області в бою за Батьківщину. Віктор Франчук був 1994 року народження. У нього залишилися вагітна дружина, шестирічна донечка.

Малолюбашанська громада – у жалобі за захисником Юрієм Юрчуком. Він був 1976 року народження. Командир відділення такелажного взводу 2 гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону, старший солдат Юрій Юрчук 27 липня помер у госпіталі від поранень на фронті, які отримав, захищаючи свою країну від ворога. Похоронили воїна на кладовищі в селі Кам’яна Гора.

Світла пам’ять Героям!

Співчуття рідним і близьким!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!