ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині провели останньою дорогою трьох воїнів, які віддали життя за Україну

На Рівненщині провели останньою дорогою трьох воїнів, які віддали життя за Україну

21 ноября 2023
На Рівненщині провели останньою дорогою трьох воїнів, які віддали життя за Україну

На Рівненщині провели останньою дорогою трьох воїнів, які віддали життя за Україну – Андрія Сивоконя з Рівного, Андрія Поліщука з Острога та Юрія Соломчука з Великомежиріцької громади.


На майдані Незалежності в Рівному попрощалися із Героєм Андрієм Сивоконем.

 

Андрій народився у Рівному 28 березня 1974 року. Навчався у місцевій 10 школі, здобув професію слюсаря-вентиляційника. Працював у КАТП-1728. Андрій не мав досвіду військової служби, але щойно отримав повістку — став на захист рідних у лавах ЗСУ. 

 

У червні 2023 року чоловік отримав поранення і через це потребував тривалого лікування.Та, на жаль, серце Героя не витримало. 11 листопада 2023 року 49-річний солдат Андрій Сивоконь помер у лікарні Запоріжжя.

 

В Острозі схили голові у журбі над загиблим воїном Андрієм Поліщуком.

 

28-річний військовослужбовець загинув 13 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого обстрілу в Харківській області. Андрій Поліщук народився та проживав у м.Острог. Навчався у КЗ «Острозька спеціальна школа №2». А коли розпочалося повномаштабне вторгення ворога, то чоловік сміливо взяв до рук зброю і пішов захищати Батьківщину.

 

У скорботі й Кореччина. 16 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув молодший сержант Юрій Соломчук. Чоловік проживав у селі Застав‘я Великомежиріцької громади.

Слава та вічна шана Героям!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!