ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині посадять за ґрати жінку, яка забила свою тітку

На Рівненщині посадять за ґрати жінку, яка забила свою тітку

23 июня 2021
На Рівненщині посадять за ґрати жінку, яка забила свою тітку

Суд визнав винною 54-річну жительку Рівненського району, яку обвинувачували в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої.

 

Як повідомляє Прокуратура Рівненської області, під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів, а у суді прокурором доведено, що в кінці липня 2018 року жінка двічі за один день, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, приїжджала в село Іваничі, Рівненського району, аби забрати свою тітку додому, та щоб остання повернула їй борг. І двічі за день обвинувачена била потерпілу, оскільки та перебувала у своїх знайомих і теж розпивала спиртні напої, що не сподобалось племінниці. Після чергового нанесення тілесних ушкоджень обвинувачена з чоловіком поклали потерпілу в багажник, привезли додому і залишили в коридорі. Там її наступного дня знайшли поліцейські. Бабусю доставили в лікарню, де вона, від отриманих травм, за кілька днів померла.

 

Суд визнав жінку винною та призначив покарання – 8 років позбавлення волі. Її взяли під варту безпосередньо в залі суду. На даний час рішення законної сили ще не набрало.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!