ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині поліцейські оперативно розкрили вбивство пенсіонерки

На Рівненщині поліцейські оперативно розкрили вбивство пенсіонерки

19 февраля 2022
На Рівненщині поліцейські оперативно розкрили вбивство пенсіонерки

Причетним до скоєного злочину виявився співмешканець онуки. У скоєному щиро розкаюється. Однак, йому тепер може загрожувати від трьох до п’яти років за ґратами. 

 

Повідомлення про раптову смерть 82-річної жінки у селі Орестів колишнього Здолбунівського району до поліції надійшло 17 лютого близько 17-ї години. Під час поверхневого огляду поліцейські відділення №6 (м.Здолбунів) ознак насильницької смерті не виявили. Тіло ж відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії: вдавлення органів шиї невстановленим предметом.

 

Під час проведення невідкладних слідчих дій, зокрема і додаткового огляду місця події поліцейські встановили, що до злочину причетний 65-річний співмешканець онуки. Остання поїхала на заробітки за кордон і залишила його доглядати за бабусею. Пенсіонерка проживала з ними з минулого року та була обмежена в пересуванні. Зі слів чоловіка, того дня допомагав їй піднятися та зачепився за ніжку ліжка: обоє впали, а він придушив їй шию, унаслідок чого травмував кістку, яка і перекрила жінці дихання. Коли приніс їй склянку води, та вже не подавала ознак життя. Потому зателефонував родичам у Рівне та повідомив про смерть жінки.  

 

«Сьогодні, 19 лютого, слідчі за процесуального погодження із Здолбунівською окружною прокуратурою повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 119 КК України (вбивство через необережність),  — зазначив т.в.о начальника відділення №6 (м.Здолбунів) Олександр Панасюк. — Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу».

 

Досудове розслідування триває. У поле зору правоохоронців підозрюваний раніше не потрапляв.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!