ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині перевіряють розважальні заклади щодо дотримання комендантської години

На Рівненщині перевіряють розважальні заклади щодо дотримання комендантської години

29 января 2024
На Рівненщині перевіряють розважальні заклади щодо дотримання комендантської години

Правоохоронці звертаються до громадян, аби вони сприяли у викритті недобросовісних «бізнесменів»: у випадку виявлення порушень - повідомляйте на спецлінію «102». Крім того, варто зауважити, що в разі незаконних дій чи бездіяльності працівників поліції - кожен має право їх оскаржити у встановленому законодавством порядку.  

 

Нагадуємо, комендантська година на Рівненщині діє з 00-00 до 5-00. У цей проміжок часу заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки або транспортом без вагомої причини.


Для забезпечення публічної безпеки та порядку в умовах правового режиму воєнного стану поліцейські здійснюють профілактичні рейди на предмет дотримання графіка роботи розважальними закладами. 

 

Так, протягом вихідних правоохоронці перевірили майже 100 закладів у Рівному та Рівненському районі: фактів порушення виявлено не було. 

 

Крім того, наряди працівників поліції патрулюють місто щодо дотримання громадянами комендантської години, а на в’їздах в обласний центр - функціонують блокпости.  


Закликаємо відповідально ставитися до обмежень, пов’язаних із воєнним станом, та сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов’язків.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!