ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині підсилюють безпекову складову

На Рівненщині підсилюють безпекову складову

14 сентября 2024
На Рівненщині підсилюють безпекову складову

Акценти під час війни не змінюються. Життєзабезпечення населення та захист важливих об'єктів під час надзвичайних ситуацій - пріоритет. Пропрацьовуємо різні сценарії та плани дій. Про це розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.


«Впродовж дня працюю з управліннями та підрозділами, які відповідають за безпекову складову на Рівненщині. Взяв участь у селекторній нараді, яка відбулася під керівництвом заступника голови ДСНС України Володимир Демчук. Під час заходу обговорили алгоритми реагування та практичні відпрацювання під час блекауту та ворожих обстрілів», - сказав Сергій Подолін.

 

Окрім того в Рівненській ОДА була проведена нарада з представниками спеціалізованих служб цивільного захисту області, керівництвом РВА, а також поліціантами, нацгвардійцями та рятувальниками.

 

Серед головного Сергій Подолін виокремив :

підсилюємо заходи готовності на випадок обстрілів;
збільшуємо кількість Пунктів Незламності;
плануємо проведення навчань щодо вчасного реагування при аварійно-рятувальних роботах та ворожих обстрілах;
моніторимо та оновлюємо систему оповіщення;
перед опалювальним сезоном обліковуємо наявність генераторів у комунальних закладах.

 

«Маємо бути готовими до будь-яких несподіваних загроз. Усі служби та профільні департаменти мають працювати злагоджено і зроби все, щоб обʼєкти критичної інфраструктури функціонували, а населення не постраждало», - підсумував перший заступник.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!